Restoran

Sveže pripremljena riblja čorba, drugi specijaliteti, ukusna vina, ljubazno osoblje.
U koliko tražite odgovarajuće mesto za porodična veselja, za proslavu rođendana, bankete ili želite da podelite poslovne uspehe sa vašim poslovnim partnerima, onda je Restoran ``Garden House`` najbolji izbor za Vas. Prijatna atmosfera, kuhinja sa dugom tradicijom i specijalitetima, kao i profesionalno iskustvo osoblja vam daju garanciju da budete zadovoljni našim uslugama.

Naš predlog Vama...

ALFREDO
T estenina alfredo je ime dobila po kuvaru Alfredu di Leliju, koji ju je pripremao u svojim restoranima u Rimu. Poseban deo ovog iskustva bila je činjenica da je šef Alfredo pripremao testeninu pred gostima, kraj njihovog stola, kako bi videli ceo proces i dobili najsvežiju i najukusniju testeninu. *Predlog vina Chardonnay (Bonaca Aleksić vinarija)
KARBONARA
K arbonara je italijanska vrsta paste poreklom iz okoline Rima . Pravi se koristeći jaja, tvrdi sir,dimljeno meso i biber. Jelo je sa ovakvim nazivom i formom nastalo sredinom 20 veka. Оd sireva najćešče se koristi Pekorino, Permezan ili kombinacija ta dva, Špageti su najćešči oblik testenine. Od dimljenog mesa se koristi dimljena slanina ili pančeta, *Predlog vina: Chardonnay (Bonaca Aleksic vinarija)
BOLONJEZ
S os za pastu “Bolonjez” je jedan od najpoznatijih i kod nas i u svetu. Odlikuje ga jak, ali predivan ukus. *Predlog vina:Cabernet Sauvignon, Merlot, Vranac (Nostalgija Aleksic vinarija)
LIGNJE
T ekst dolazi...
MEŠANO MESO
T ekst dolazi...
PILEĆA KRILCA
T ekst dolazi...